Sunday, July 1, 2012

Noorpaaride tagasiside



Tagasiside ja rahuolu väljendamine on alati meeldiv ja arendav, samuti oluline ning motiveeriv edasiseks tegevuseks. Tänan siinkohal kõiki neid noorpaare, kes leidsid aega ja tahtmist oma kooselu kõige tähtsamale päevale – pulmapäevale tagasi vaadata ja koostööpartnereid tänada. Siin mõned nopped tagasisidena juba abiellunutelt.




Pulmaisa Aivo Toomistu,


Soovime tänada  südamliku ja kauni pulmapeo korraldamise eest. Algselt oli meil plaan abielu registreerimist kahekesi olles tähistada. Üleöö sündis soov meie elus nii tähtsat sündmust jagada meile lähedaste ja kallite inimestega. Aega nappis ja kui tavaliselt plaanitakse pulmapidu aasta ette, siis meil sai otsused välk-kiirelt vastu võetud. Otsustamiseks jäi vaid kaks nädalat. Meie suureks rõõmuks oli Aivo Toomistu nõus aitama selle peo korraldamisel ja tulemus oli lihtsalt suurepärane. Oli kohe näha, et peo juhtimine on kindlates kätes ja kõik läbimõeldult korraldatud. Pidu ise oli meeleolukas pooleks muheda huumori, pillimängu ja tantsuga.
Nüüd peale pidu oleme kuulnud kõigilt külalistelt vaid kiidusõnu ja meile jääb armas meenutus sellest päevast. 

Veelkord suured tänud Aivole meeldejääva pulmapeo eest.

17.08.2013
Irene ja Asti

Tere!

Suured tänud teile meie abistamise eest;)
Kõik jäid väga rahule ja räägivad siiani pulmast. Meile meeldis see, et te abistasite meid igal sammul. Meil olid nimega seoses tuvid, hea, et te neid peidus hoidsite seni kuni aeg käes, kuna külalised ei teadnud ju sellest kuidas nimesaatmine toimub. Külalised on öelnud, et polnud liiga palju mänge, sai süüa ja juua, tantsida jne. Mänge oli parasjagu......külaliste sõnad. Teie ansambli kohapealt oli ka kõik super, muusikat kõigile. Tantsisid meil ka need külalised, kes tavaliselt väga ei kipu tantsima. Tantsiti nii, et mõni sai seljas särki vahetada, kuna särk oli läbi märg. Ka meeldis meile väga teie torupillimäng, mis oli tordiga koos. See sobis tordi juurde väga hästi ja jälle asi, millest kõik külalised räägivad, mis meelde on jäänud pulmast. Küsitakse teie kontakte, et teiega ühendust saada. Meil ja meie külalistel on teile ja ansamblile ainult kiidusõnad. Täname täname täname. Saadame teile ka kutse ja pildid pulmast, kui kõik on käes.
Kindlasti võtame teiega ühendust, kui mingi üritus meil jälle on ja suguvõsa koos ;) 
Suured tänud ja kindlasti kohtume veel;)
Päikest teile;)

Eveli ja Janar
27.07.2013



Meie siirad tänud meeleoluka ja ilusa pulmapeo eest! Kindlakäeline tegevuste juhtimine, sündsad naljad ning lõbusad mängud jätsid meile ning meie külalistele kaunid mälestused pulmapeost. Emotsioonide tipphetk oli kahtlemata Sinu kõne peo alguses, mida troonis pulmaküünla süütamine. Õnnepisarateni liigutavad hetked! Sinu soovitus bändi 2in1 osas oli suurepärane, tantsupaare jätkus põrandale lisalugudeni! Aitäh selle kõige eest!


Aivo, oled väga sümpaatne, enesekindel ja kompetentne peojuht! Soovime, et Sind leiaksid paljud pruutpaarid, kes unistavad ilusast ja lõbusast pulmapeost! Edu ja kordaminekuid järgmistes pulmades!


Tervitades                     
Tätted (Gätlin ja Inar)
20.07.2013



7 Juuli, 2013 - 21:11
Tere,
   Soovitame /Kahro ja Kerttu Mandel/ Pulmaisa Aivo Toomistut. Me pole teab kui kaua nii palju naerda saanud kui enda pulmas. Naljad olid viimase peal. Positiivselt üllatas enda oskustega ja jättis ka meie eest osad tegevused saladusse, mis tegi asja eriti huvitavaks ja andis toreda üllatusmomendi. Oskab rahvast tegevuses hoida ja mängud/tegevused on kõik ilusti läbi mõeldud ja planeeritud.
On väga multifunktsionaalne, oskab ise pille mängida ja laulda. Oskab vastavalt vajadusele ka improviseerida:) Käisime ise notari juures abielu vormistamas, aga Aivo Toomistu tegi väga südamliku tseremoonia altari ees meile:) Pulma lõpetus oli ka ilusti läbi mõeldud, saatsime laternad õhku ja viskasime pruudikimpu:) Ühesõnaga SUPER Pulmaisa!
Soovitame igal juhul!:)
   Kindlasti soovitan Aivo Toomistut ka sellepärast, et tal on koostöö ühe vahva kahemehe bändi "Absolut Lühisega". Tegemist on vahva niiöelda simmani muusikat harrastava eestipärase bändiga, meie Endla Talu konseptsiooniga ja taluteemaga sobis bänd suurepäraselt. Väga tublid ja asjalikud pillimehed esitasid spetsiaalselt meie avavalsi tarbeks meie enda valitud loo:) Laulud olid üldse väga ilusti esitatud, energiliselt ja humoorikate vahepaladega:)



Täname väga toredat pulmavanemat Aivo Toomistut meie väga vahva pulmapeo läbiviimise eest. Kuigi olime peo kondikava paaril korral kenasti läbi rääkinud, ikka oskas ta üllatada uute mängude ja eriliste rituaalidega. Kõige romantilisem oligi torupilli saatel jalutada armastuse aeda. Suure vastutulekuna aitas pulmavanem ka registreerimise läbi viia, mis oli väga ilus ja meeldejääv. Kogu õhtu sujus nii nagu pidigi ja jääb nii meile kui pulmarahvale meelde.

Kristi ja Kalmer
18/08/2012


Meie pulmas 21. juulil oli Aivo Toomistu pulmavanemaks ning ta on tõesti oma head mainet väärt! Meil oli suur korralik 118 inimesega eesti pulm ning ta sai kõigega väga hästi hakkama. Enne pulmi saime kahel korral kokku ning Aivo rääkis meile põhjalikult, kuidas tema juhitud pulmad tavaliselt välja näevad ning saime päris pikalt asja arutada. Samuti lasi ta meil loomulikult alati sõna sekka öelda ja ise otsustada, ent kuna meil endal külaliste lõbustamisest jms mängulisest poolest suuremat ettekujutust ei olnud, siis läksime Aivo leidlike ideedega rõõmsalt kaasa ja need õnnestusid pulmas igati. Külalised siiani kiidavad, et küll meil oli ikka hea ja väsimatu pulmaisa.
Meie pulmad tulid tänu Aivo Toomistule täpselt sellised, nagu me soovisime ja ette kujutasime - oli väga ilusaid ja tõeliselt härdaid hetki ja samas ka palju, palju naeru ja nalja ja tõelist möllu.
Soovitame Aivot pulmaisana igati!

Nupsukalla 07.08.2012 23:49



Hääd abilised!
Soovime teid tänada meile abiks olemise eest meie pulmade ettevalmistamisel ja läbiviimisel! Oleme õnnestunud pulmapeo üle väga õnnelikud ning kindlalt veendunud, et see sai toimuda just tänu teie kõigi panusele!
Peame väga oluliseks, et meie külalised said nautida hästikorraldatud ja mõnusalt kulgevat pidu. Lustakad jäädvustajad ja pulmavanem Aivo leidsid ilmselt juba ka peo käigus tunnustust - kui teil ei olnud aega seda tähele panna, siis kinnitame, see oli olemas ja on ka praegu. Erilised kiidusõnad kuulusid ka pulmapeo muusikalisele poolele. Seda ei jätnud mainimata pea keegi.
Ütlemata hea meel on tagantjärele mõelda sellele hilisele või tegelikult küll juba parasjagu varasele tunnile, mil enamik külalisi sättis end minekule. Tundsime end väga õnnelikult, üle pika aja rahulikult ja tänulikult -soovinuksime teid kõiki sügava kummardusega tänada. Mõttes seda ka tegime.
Veel kord, suur-suur aitäh igaühele teist! 
Anne ja Peeter  
2006 suvi
………………………….
Kätlin ja Veljo
Pulmad 26.08.2006
Tere Aivo
Veelkord suured tänud suurepärase pulmapeo eest. Meie ise jäime väga rahule ning meie külalised on vaimustuses!
Suur, suur aitähh!
................................................
24 Aprill, 2007 - 16:40
Asjatundja
Pulmaisana on täiesti arvestatav tegija.
...................................................
30 Aprill, 2007 - 10:13
anu575
Meie pulmaisaks oli Aivo Toomistu, kellega jäime väga rahule. Soovitame!!! Meil oli vastuvõtu stiilis pulmapidu, kust ei puudunud oksjon, mängud ja ametite jagamine. Ta oskas seda kõike väga maitsekalt ja humoorikalt läbiviia, pulmakülalised räägivad temast siiani. Eriti romantiline oli tema torupilli mäng.


30.06.2007
Väga rahule jäime oma superlaheda pulmaisaga, kelleks oli Aivo Toomistu. Tema kasuks otsustasime juba enne, kui olime kohtunud ja me ei pidanud oma valikut kahetsema. Aivo on täiesti selle ala spetsialist, jutukas, huumorimeelne, muhe, sõbralik, andis nõu, soovitas ja kuulas ja arvestas kõikide meie mõtetega. Tänu temale oli meie pulmapidu tõeliselt tore ja naerurohke sündmus, samas ei puudunud ka väga südamlikud ja ilusad hetked.... Meie pulmaküünla süütas Aivo tõeliselt südamlike sõnadega, mis tõid pisarad silma... ja seda isegi veel praegu, seda videolt vaadates. Keset pulma mitmed külalised küsisid, et "Kustkohast te selle pulmaisa saite?" :))
Saime näha, et uskumatult lihtsate vahenditega on võimalik organiseerida põnevad ja humoorikaid mänge. Üks ümberriietamise mäng oli nii naljakas, et minul igatahes naerupisarad jooksid:))) Peo lõppedes astus ka pulmaisa ootamatult muusikute sekka ja esitas laulu "Naerata", mis oli meie meelest väga armas:) Praegu vaatan videot, ja mõtlen, et kui palju ikka pulmaisad selle õhtu jooksul tööd peavad tegema.....
Pulmaisa võttis kaasa ka ansambli VINT, mida me samuti enne pulmi polnud kordagi kuulnud ja taas jäime rahule. Toredad mehed-ilusad laulud, tantsida sai:))
Seega, aitäh Sulle, Aivo, et meie pulmad unustamatuks muutsid! Kindlasti saab neid rahulolevaid paare veel palju olema ;)
...........................................
Aivo, aitäh, et tegite meie pulmapeost lõbusa ja meeldejääva sündmuse! SUURED TÄNUD!!! Nele ja Andrus /30.06.2007/
...............................................
Aivo!
Täname toreda pulmapeo eest. Raimond ja Tiia /12.07.2007/
……………………………….
Olustvere lossis:
Pulmaisaks oli meil Aivo Toomistu, kes oli väga lahe, vaimukas ja naerutas rahvast ikka korralikult. Minu jaoks oli pulma kõige südamlikumateks hetkedeks pulmaisa kõne ja superilusad sõnad küünla süütamise ajal (see kõik sai minust ruttu pisarad voolama ...noo nii ilusad sõnad) ja teistkordselt valasin pisaraid vanemate tänamise ajal (ja kolmas kord oli juba peale pulmi sviidis kaarte lugedes).
...................................
18.07.2007 15:58
Tere Aivo! 
Lõpuks oleme meie ka koju Soome jõunud ja nüüd on alles olnud 
aega tegeleda pulmapiltidega ja tänukaartide saatmisega! 
Meie Andrusega tahaksime teid väga tänada, selle toreda, lõbusa
ja südamliku pulma eest, mille meile tegite. Kõige südamlikum koht
oli küünla süütamine teie poolt, see oli nii ilus ja armas, et veel 
praegugi seda videolt vaadates tulevad pisarad silma:) Aitäh teile
ja tänud nähtud vaeva eest!!!! 
Panin teile täna posti väikese tänukaardi, pulmakutse (nagu te 
soovisite) ja mõne pildi. Kui teil aega on, ehk annaksite meili 
teel teada, kui olete need kätte saanud! Sest tahan olla kindel, 
et need ikka teieni jõudsid.....:)
Ilusat suve jätku ja soovime, et teisedki paarid tulevikus saavad 
tänu teile endale ilusa pulma:) 
Nele ja Andrus
..................................
Aitäh Sulle! Kõike head soovides Jaana & Rustam /28.07.2007/
…………………………….
29 Juuli, 2007 - 19:48
lilliputt
Meie pulmaisaks oli 07.07.2007 Aivo Toomistu. Väga meeldiv kogemus, kui tahta pulmaisaks inimest, kes laseb süüa, laseb juua, ei lase rahval igavleda. Meil oli nn süldipulm.
Enne pulmi kohtusime temaga 2 korda, kuna meie polnud kumbki pulmas käinud, olime suht "tumedad"- Aivo selgitas erinevaid kombeid, miks üht või teist tehakse, mis on selle tähendus. Samas ei sundinud ta "oma programmi" peale, küsis, mida meie soovime. Tema poolt antud ankeet oli väga suureks abiks, et me midagi ära ei unustaks.
Pulmapäeval oli meil ka äpardusi (fotostuudiosse minnes selgus, et fotograafi ei ole aga pildid teeb keegi noormees), kuid Aivo julgustas, et ega sellepärast siis pulm nässu ei lähe. Pulmapeo käigus informeeris meid eelnevalt, mis järgmiseks tuleb. Terve pulm oli täis tegutsemist, oli huvitav ja positiivselt üllatusterohke. Eriti armas oli tema torupillimäng ja keskööl peetud kõne. Mõnusa tuju lõi tema poolt valitud ansambel "Vint".
Tagasisidena on imestatud, et pulmaisa oli super, et kust me ta saime.
Oma kogemuse põhjal julgeme väita, et Aivo on inimene, kes annab endast 100%, et kahe inimese pulmapäev õnnestuks!
.............................................
Tere Aivo,

Tahtsime Teid veelkord tänada suurepärase pulmapeo eest eelmisel laupäeval Nabala mõisas. Te olete väga professionaalne ja fantastiline pulmaisa. Oskate kõik olukorrad väga meeldivaks teha. Kiidusõnu tuli kõigi meie külaliste suust. Soovime Teile kordaminekuid ka järgnevates pulmades.

NB! Saadame teile pilte meie pulmast.

Kõike kaunist teile edaspidiseks,

Margit ja Erkki
25.08.2007
.................................
31 Jaanuar, 2008 - 20:52
laura28
Soovitan pulmaisa Aivo Toomistu
Oli just kogemus viibida pulmas ja hüper super mees on. Tantsib, laulab, teeb mänge ja suudab ka igivana inimese panna tegutsema. Palju mänge ja huvitavaid traditsioone toob sisse. Vist ka ainukesena kraadiga pulmaisa Eestis. Ta tuleb ka koos bändiga, bänd ise laulab väga hästi igas keeles ja igat repertuaari.
.........................................
Tere
Täname Teid veelkord, et tegite selle päeva meie jaoks meeldejäävaks.
Marit ja Jimmi
4.juuli 2008 Tugamanni veskis
..................................................
Tere Aivo 
Tahaksime veel kord tänada väga hea töö eest, kindlasti soovitame Teid teistele noorpaaridele.
Kristjan ja Marju
Pulmad 26.07.2008

…………………………………


Meie juulikuus toimunud pulmapeo üheks õnnestumise põhjuseks oli kahtlemata pulmaisa Aivo Toomistu.
Kõik, kes plaanivad pulmi ja otsivad pulmaisa, siis ärge pulmaisa pealt kokku hoidke. Professionaalsetel tegijatel ongi kõrgem honorar, kuid see-eest võite rahuliku südamega oma tähtsat päeva nautida. Seda ka meie tegime, sest juba peale esimest kohtumist Aivoga saime aru, et me ei pea muretsema. Loomulikult on enne pidu endal vaja ka hulgaliselt pisidetaile läbi mõelda ja mõtetes ritta seada, kuid pulmaisa on ikkagi see, kes õigel päeval oskab rahvast koondada ja peotuju üles võtta ning seda ka hoida.
Meie jäime oma pulmaisaga väga-väga rahule, kuna kõik meie 90 külalist teadsid, kuhu minna, mida teha ning peo programm oli tal ka nii läbi mõeldud, et keegi ei pidanud kiiruga salatit alla kugistama ja ahastuses viimaseid ampse krahmama enne järgmist aktiivset tegevust. Ühesõnaga iga tegevuse jaoks oli piisavalt aega, keegi ei igavlenud ning kogu aeg valitses tõeliselt lõbus meeleolu. Ja mis põhiline - pulmapäeval me ei pidanud ühegi organisatoorse detailiga oma pead vaevama ega ringi rahmeldama, vaid ainult nautima seda tähtsat päeva oma elus!
Ja veel, muljet avaldas ka pulmaisa torupillimäng, mis lisas päevale omamoodi erilisust juurde.
Nii et väga superhea valik oli meil, mistõttu julgen soovitada kõigile teilegi! Kui soovite vahvat, lõbusat ja loomulikult sujuvat pulmapidu, kus on nalja ja naeru ning tantsu ja tralli, siis Aivo Toomistu juhitud pulm just selline ongi!
.....................................

Meie SUURED tänud!!!

Tegijad, 25 August, 2008 - 17:39
Võime julgelt öelda, et kui soovite parimaid pulmi, siis tuleb pulma ametnikud (pulmavana, fotograaf, videomees ja bänd) juba varakult valmis vaadata ja nendega ka kokkulepped sõlmida.
Meie pulmad olid augusti keskel ja pulmamehed said paika pandud juba eelmisel aastal. Esimene, kelle leidsime, oli pulmavana Aivo Toomistu. Tegelikult ei olnud tema ainuke ja mitte ka esimene kellele helistasime. Aivo Toomistuga käisime kohtumas ja ta jättis meile väga sümpaatse mulje. Koheselt kokkulepet ei sõlminud, sest tahtsime veel mõne inimesega kohtuda, et tunda ka pisikest võrdlusmomenti. Andsime varjatult pulmaisadele ülesande kirjeldada, et kuidas nemad näeksid sellist traditsioonilist vana Eesti süldipulma. Aivo Toomistule ei olnud teema üldse võõras ja tema oleks või hommepäev võinud meie pulma läbi viia – tema nägemus pulmadest ühtis täielikult meie omaga. Kirjelduste järgi oli iga nüanss tal paigas. Käisime kohtumas veel ühe pulmaisaga. Ausalt öeldes oli tema hinnaklass väiksem, kuid samas ei jätnud tema pulmade kirjeldus üldse head muljet – liiga palju oli temal selliseid “ah ei tea” repliike. Kartsime, et kui ta ei oska meie 15-minutilise vestluse jooksulgi meile pulmi kirjeldada, siis pika pulmapeo jooksul tekib veel eriti momente, kus kellelgi midagi teha ei ole. Juba tema juurest ära sõites otsustasime Kristaga, et helistame kohe Toomistule ja ütleme talle, et meil oleks väga hea meel kui tema meie pulmad läbi viiks. Etteruttavavalt peame tunnistama, et ei pidanud oma valikus üldse pettuma. Kusjuures me ei olnud ei Toomistut, ega ka seda teist pulmavana mitte kunagi töös näinud, kuid siiski suutis Aivo meie südamed võita ja meil on väga hea meel, et ta seda tegi.
Lühidalt kokku võttes: temaga ei olnud absoluutselt igav. Ta lasi peokülalistel süüa ja samas toimus kogu aeg midagi. Ei olnud mitte liigset “molutamist” ega ka seda, et oleks pidevalt mingid mängud olnud ja peorahvas poleks üldse süüa saanud. Tema läbi viidud pulmapeol oli lausa au olla pruutpaar. Tema professionaalsus oli midagi erakordset. Olime kindlad, et ta on oma alal kõva tegija ja olime endale juba sisendanud, et meie pulm on vägev, samas suutis ta meid nii positiivselt üllatada, et tema juhitud õhtu oli veel kordi parem, kui olime ette kujutanud. Aitäh Sulle Aivo!
Aivo Toomistu tuli pulma koos “oma” bändiga. Bändiga, keda ta tunneb läbi ja lõhki ja kes teab pulmaisa kõiki nüansse peast. Pulmaisa andis meile valida kahe bändi vahel – Absolute Lühis ja Vint. Tuleb tunnistada, et mitte kumbki nimi meile ei öelnud midagi. Internetist ei tulnud samuti kummagi bändi kohta mitte eriti palju vihjeid. Seega sai ka see valik tehtud suhteliselt mitte millegi pealt. Valisime Absolute Lühis nimelise tegija ja ka nendes ei pidanud me pettuma (Aivo Toomistu ei eelistanud neist ise mitte kumbagi ja oleme kindlad, et ka Vint oleks sama tasemega olnud). Bänd ja pulmaisa olid nagu kokku kasvanud – ei olnud olukorda, et kui pulmaisa on vait, siis bänd mängib ja vastupidi, vaid nad tegid palju koos. Bänd toetas pulmaisa ja vastupidi. Soovitame kõigile sellist kooslust, kus pulmaisa ja bänd tulevad koos, sest see annab palju parema tulemuse.
Bändiga meie rohkem ei suhelnudki, kui see, et tahtsime nendega kokku leppida oma pulmavalsi loo. Sellega sai ka nalja, sest esmalt valisime välja Mati Nuude loo “Elu on ilus”. Pulmaeelsel nädalal hakkasime aga kartma, et me ei tantsi seda välja (et kiireks valsiks on see liiga aeglane lugu ja aeglane valss ei tule meil nii hästi välja). Saigi bändile mailitud ja pakutud oma lugu. Kuna see nende repertuaaris ei olnud, siis nad olid koheselt nõus selle õppima, kuid me ei tahtnud sedasi ja valisime loo, mida ka nemad on varem palju kordi mänginud – Kolm kaunist roosi. Pulmavalss tuli meil välja ja saime oma tantsuoskuse pärast ka mitmeid kordi kiita – meie peame omakorda kiitma Ants Taela, kelle tantsukoolis me algajatele mõeldud 10 korra kursuse läbisime ja vähemalt kiire valsi põhisammud enam-vähem selgeks saime. Bänd mängis pärast peo käigus ka Elu on ilus loo ära ja tegelikult tuli ka see välja ning oleksime ka selle saatel oma valsi tantsitud saanud – samas tänu sellele oli meil kaks pulmavalssi. Bändis ei pidanud me samuti mitte grammigi pettuma – nende professionaalsus ja lugude valik teeb silmad ette paljudele, kes ennast “tegijateks” peavad. Julgeme neid igasse pulma soovitada – nende tehtud muusika oli tasemel ning samuti on nad väga toredad inimesed.
Fotograafiks sai valitud Pärnu kohalik mees Jüri Vlassov (mitte see Kuldse Trio mees). Tema oli ainuke kellele helistasime ja ta oli ka koheselt nõus meiega kohtuma ja ka pulma tulema. Juba esimesest pildist alates saime aru tema proffessionaalsusest. Ta ei ole pelgalt fotoaparaadi operator, vaid ka väga hea silmaga ja oskab igas võimalikus või ka võimatus kohas näha nüansse, kus võib tulla välja mõni kena emotsioon. Alates kella ühest päeval oli ta meiega kaasas kuni öösel poole kaheni. Kaks päeva hiljem ta juba helistas, et pildid on valmis. Igas pildis oli peidus mõni emotsioon. Pildile olid jäänud kõikvõimalikke situatsioone ja mitte üheski ei pidanud me pettuma.
Videomeheks oli meil Rein Kiisler. Meie videomehe eriline omadus oli, et ta oli pulmas täielikult nähtamatu, kuid samas kaamera koguaeg filmis. Tänu sellele, et ta oli nähtamatu, siis ei olnud pulmakülaliste hulgas ka kaamera kartust ega poseerimist ja pidu oli ka jäädvustatuna ülimalt loomulik.
Tuleb tunnistada, et peokoha valik oli kõige keerulisem. Ilusaid kohti oli palju. Tänu sellele, et hakkasime asja ajama palju aega varem, siis olid ka suurem osa kohad veel vabad ja valik oli suur. Aga siis tuli õnnistus Eesti Televisioonist Laulge kaasa saate näol. Saade oli Pärnumaal Luige puhketalus. Televiisorist jättis see koht väga ilusa mulje. Saime teada, et seal peetakse suhteliselt palju pulmapidusid – sealne majaperemees Taivo Luik on ka ise pulmaisa ja teab, kuidas õige peokoht peab välja nägema. Vastuvõtt oli fantastiline! Floristi leidsime kõige viimasena. Kuigi pruut (ehk siis mina) tahtsin hoida lilleseadete tegemisel 100% ise kätt pulsil, siis mingil hetkel kui tegemisi oli palju, võtsin vastu otsuse – tulgu mis tuleb, mul ei ole aega vahele segada. Ja me ei pidanud pettuma. Lilleseaded olid täpselt sellised, mida olime ka kujutelmas ette kujutanud. Veel lisaksime, et meie laulatuse tegi imeliseks ka Eliisabeti kirikuõpetaja Enn Auksmann. Laulatus oli vapustavalt ilus!
Lõpetuseks tahame veel tänada kõiki, kes meie pidupäeva nii eriliseks tegid kohal olles või eemal viimides. Ja SUURED-SUURED tänud kogu sellele pulmad.ee kogukonnale ja selle lehekülje vedajatele!!! Me ei oleks kohe kindlasti saanud omale sellist unistuste pulma, kui poleks olnud teid, kes meid järjele aitasid!!!!
Kidlasti oleks veel palju lisada, kuid sõnadest jääb väheks :$
.............................................

Soovitan pulmaisa Aivo Toomistu

Soovitame ka mehega nagu täiega!!! Väga-väga hea kogemus temaga. Oli meie pulmas 16.08.08 Pärnumaal.
.........................
Tere, Aivo
Tahame veelkord väga-väga tänada Teid, et tegite meie tähtsa päeva nii ilusaks!
See oli super!
Kõike ilusat soovides Krista ja Villu
16.august 2008 Pärnus ja Pärnumaal
.................................
23 November, 2008 - 12:25
Aivo Toomistu – mees, kes on oma töös aus ja kindel. Oleme Aivoga teinud lugematu arv pulmi ja pole kordagi näinud kellegi näol sobimatuse jälge. Mees omal kohal!
............................
11.juuli 2009, kl 17.34
abielunaine
Meil oli Aivo Toomistu ja 100% rahul. Viina jäi üle vist 15-st 10 liitrit (algul ostsime palju, kartsime, et jääb puudu), samuti veine..... Rahvast oli 75.
Teeb igasuguseid nalju ja rahvas naeris nii, et kõhud kõveras.
Samas oskab rääkida ka nii südamlikult, et küünla süütamise ajal hakkasin nutma.
Pidime ise mängudele auhindu ostma. Ja siis???? Mis sellest keerulist on? Ostsime igast naljakaid vidinaid, need külalised keda peale pulma näinud olen (2a möödas), kõigil need asjad alles ja meenutame pulma alati nendega:)
Pulmaisa hüppas koos rahvaga, lõpuks esitas veel ise laulu ka.


.....................................
13. juuli 2009, kl 17.01
T.

Aivo Toomistu on vaieldamatult parim pulmaisa üldse. Käisin hiljuti pulmas, olen näinud erinevaid pulmaisasid ja ürituste korraldajaid, aga Toomistu on neist vaieldamatult parim. Ja üldiselt olen ma Abielunaisega nõus ;)
…………………………
Armas pulmaisa Aivo!
Täname Sind kõige ilusama päeva eest, mille Sa meile korraldasid.
Oleme õnnelikud, et just Sina tegid meie pulmapäeva nii meeldejäävaks.
Maarja ja Roland
01. august 2009
……………………………..
4 September, 2009 - 21:54
anutõnu
Pulmaisa Aivo Toomistu
Nüüd siis meie kaunist päevast möödas mõned nädalad ja sooviksime tänada kogu südamest oma pulmaisa Aivo Toomistut. Kõik õnnestus suurepäraselt ja kindlasti tänu temale. Kogu üritus oli korraldatud väga professionaalselt. Kohe alguses lükkas peole hoo sisse ja hoidis seda lõpuni, arvestades piduliste soovide ja meeleoluga. Ansambliks oli Absolut-Lühis, koostöö Aivo ja bändi vahel oli väga hea. Bänd ei mänginud mitte ainult 45 min ja paus, vaid kogu pulmapeo jooksul just siis, kui Aivo vajalikuks pidas, samuti mängis ka laulu saateks piduliste seas koos Aivoga. Meie tundsime end sellel päeval tõeliselt hästi ja muretult. Aivo positiivne ja humoorikas suhtumine võttis viimsegi pinge, tegemist oleks olnud nagu vana hea tuttavaga. Hiljem oleme kuulnud oma sõpradelt ainult kiidusõnu. Kellel on plaanis pidada väga hea, südamlik ja meeldejääv pulmapidu, soovitame igal juhul Aivo Toomistut.
.....................................
Aastad ei mööda mitte inimelu pikkust, vaid selle sisukust ja rikkust.
Täname Teid meeldejääva päeva eest.
Gerli ja Aivo
17.07.2010
.......................................
Tere, Aivo!
Me väga täname Teid. See päev, 21.08.2010 oli meie elu ilusaim päev ning seda suuresti tänu Teile. Meie ning meie külalised jäid pulmaga väga rahule. Pulmaisa meeldis meile kõigile ning mängud olid väga vahvad. Samuti suured tänud bändile. Meile väga meeldis. Veekord suured tänud, soovitame Teid kindlasti ka teistele noorpaaridele!
Liis ja Harly
.......................................
Tere Aivo,
Suur suur tänu täiesti unustamatu päeva eest. Kõik, mis Sa tegid ja ütlesid oli 110% omal kohal – naljad olid mõnusalt teravad ja kogu õhtu parajalt tempokas ning ülimalt ladus. Kõik külalised olid ülirahul, eriti need, kes said Sinuga bussis tagasi sõita.  Kõik 65 pulmalist jäid väga rahule ja soovitame Sind kindlasti kõigile, kes abiellumas on.
Kena suve jätku,
 29.07.2011
Abikaasad Helen ja Virko
........................................

17 August, 2011 - 23:17
Ka meie kiidame pulmaisa Aivo Toomistu`t. Pulm oli väga hästi läbi viidud ja tempokas alates laulatusest kuni peo lõpuni. Külalised said süüa, juua, tantsu lüüa ning see kõik oli vaheldumisi Aivo Toomistu mõnusa huumori, mängude ja oksjonitega. Meie ja külalised jäime igatahes VÄGA rahule ja julgeme teda 100% soovitada kõigile.
H & V
.........................................
Kallis pulmaisa Aivo
Südamlikud tänusõnad, et meie pulmapäeva oma osalemisega nii eriliseks ja meeldejäävaks tegite.
Olari ja Airi
6.08.2011.a



2 comments:

  1. Pulmaisa Aivo Toomistu,

    Soovime tänada südamliku ja kauni pulmapeo korraldamise eest. Algselt oli meil plaan abielu registreerimist kahekesi olles tähistada. Üleöö sündis soov meie elus nii tähtsat sündmust jagada meile lähedaste ja kallite inimestega. Aega nappis ja kui tavaliselt plaanitakse pulmapidu aasta ette, siis meil sai otsused välk-kiirelt vastu võetud. Otsustamiseks jäi vaid kaks nädalat. Meie suureks rõõmuks oli Aivo Toomistu nõus aitama selle peo korraldamisel ja tulemus oli lihtsalt suurepärane. Oli kohe näha peo juhtimine on kindlates kätes ja kõik läbimõeldult korraldatud. Pidu ise meeleolukas pooleks muheda huumori, pillimängu ja tantsuga.
    Nüüd peale pidu oleme kuulnud kõigilt külalistelt vaid kiidusõnu ja meile jääb armas meenutus sellest päevast.


    Veelkord suured tänud Aivole meeldejääva pulmapeo eest.

    17.08.2013
    Irene ja Asti

    ReplyDelete
  2. Me täname Aivo Toomistut kauni ja meeleoluka pulmapeo korraldamise eest -22.12.2012!
    Pidu sujus, nalja ja naeru oli küllaga ja jagus ka armsaid hetki.
    Bänd oli super.
    Külalised jäid väga rahule ja meenutavad siiani meie kaunist pulmapidu.
    Aivo, oled väga sarmantne ja sümpaatne mees ja pulmavanem.
    Edu järgmiste pidude ja pulmade korraldamisel!
    Aili ja Pjotr - 22.12.2013

    ReplyDelete